Част от

by - май 18, 2018


Промените не са лесни. Трудно е да ги приемеш, да ги разпространиш и да ги реализираш. Но когато изминеш целия този път и погледнеш назад ще разбереш, че това е едно от най-хубавите неща в живота ти.
Участието ми на „Feminist Boot Camp 2” беше толкова полезно и нужно за мен, че се чудих известно време дали мога да напиша коментар за това, или просто дълъг списък със суперлативи поради простата причина, че останах впечатлена. Жените от БФЖ (Български фонд за жените) ти дават ясна представа за препятствията пред теб. Но ти разкриват, че те не са непреодолими, че има начин за промяна и ако ти искаш да си част от тази промяна, те ще застанат зад теб. А това е толкова важно. Някой да ти каже, че споделя идеите ти, че ще те подкрепи и дори някога да се разколебаеш, няма да ти позволи да се откажеш.
Хубаво е да знаем, че се борим не само за себе си, но и за всички, които ще дойдат след това. За тези, които след години ще четат за нас и ще си казват: „Благодаря ви, че не се отказахте“.
Ако ти си момиче, което иска да се чувства част от нещо по-голямо, ако си млада жена, която иска подкрепа, ако просто искаш да срещнеш съмишленички, то този лагер е за теб. Не пропускай другото издание. А докато се състои то, винаги може да се обърнеш към нас.
 #Girlssupportgirls

https://bgfundforwomen.org/bg/

You May Also Like

0 коментара

instagram